BBQ

Movaki BBQ avond (MOeder VAder KInd)

Is er 1 van jullie tweeën een barbecue liefhebber en lijkt het je leuk om samen een leuke avond te gaan Barbecueën, lees dan snel verder.

Bbq village en Berry kookt organiseren namelijk een MOVAKI BBQ workshop. MOVAKI staat voor Moeder Vader Kind. Natuurlijk mag je ook met je oom/tante, je opa of je buurvrouw komen. De workshop vind plaats bij BBQ village te Emmeloord. Bij BBQ Village kun je van alles vinden voor de BBQ en ze hebben veel barbecues  staan om uit te proberen.

We beginnen woensdagmiddag om 3 uur met een zomerse cocktail en een korte uitleg van het programma. De bbq’s zijn dan al op temperatuur, zodat jullie snel aan de slag kunnen gaan. Er gaat van alles gemaakt worden, o.a. moink balls, broodjes Hamburger, drumstick lolly’s, en diverse bijgerechten. Al met al ben je z’n 2 uur onder de pannen en ga je erna nog eten, tegen 18 uur zijn we klaar. Je hebt samen een leuke, leerzame maar vooral lekkere middag. Alles wordt natuurlijk geproefd, en je krijgt alle recepten mee naar huis zodat je ze thuis nog een keer kunt maken.

Gerechtjes welke we oa gaan maken

Pizza

Pizzadeeg broodje met zelfgemaakte pesto&kruidenboter

Hasselback potato

Drumstick lolly

Moink balls

Banaan met rollo

Gegrilde perzik met mascarpone

eerstvolgende workshop datums

Woensdag 21 Juni
Woensdag 5    Juli

Workshop 99 euro per duo, inclusief drankjes tijdens de workshop.

aanmelden graag via de mail of app, berry@berrykookt.nl/06-23725974

Workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen