BBQ

Movaki BBQ avond (MOeder VAder KInd)

Is er 1 van jullie tweeën een barbecue liefhebber en lijkt het je leuk om samen een leuke avond te gaan Barbecueën, lees dan snel verder.

Bbq village en Berry kookt organiseren namelijk een MOVAKI BBQ workshop. MOVAKI staat voor Moeder Vader Kind. Natuurlijk mag je ook met je oom/tante, je opa of je buurvrouw komen. De workshop vind plaats bij BBQ village te Emmeloord. Bij BBQ Village kun je van alles vinden voor de BBQ en ze hebben veel barbecues  staan om uit te proberen.

We beginnen eind van de middag rond half 3 met een zomerse cocktail en een korte uitleg van het programma. De bbq’s zijn dan al op temperatuur, zodat jullie snel aan de slag kunnen gaan met wat voorgerechtjes zodat de eerste trek gestild is en je wat te eten hebt tijdens het maken van het hoofdgerecht.

Jullie moeten namelijk flink aan de slag! er gaat van alles gemaakt worden, o.a. moink balls, broodjes Hamburger, drumstick lolly’s, en diverse bijgerechten. Al met al ben je z’n 3 uur onder de pannen, heb je een leuke, leerzame maar vooral lekkere middag. Alles wordt natuurlijk geproefd, en je krijgt alle recepten mee naar huis zodat je ze thuis nog een keer kunt maken.

Gerechtjes welke we gaan maken

Pizza

Pizzadeeg broodje met zelfgemaakte pesto&kruidenboter

Nacho’s

Hasselback potato

Drumstick lolly

Moink balls

Hamburger

Banaan met rollo

Gegrilde perzik met mascarpone

eerstvolgende Workshop zaterdag 16 juli

Workshop 99 euro per duo, inclusief drankjes tijdens de workshop. 

Vaderdagpakket

De MOVAKI BBQ workshop is natuurlijk leuk om aan de vaders voor vaderdag te geven, je maakt het nog leuker met een vaderdagpakket.  In dit pakket zit een lekker fris blond biertje en een All purpose rub van Norubbish. Ernaast een Snijplank die je kunt personaliseren met je vaders naam, zo weet iedereen dat het zijn plank is.

Pakket 28,95

MOVAKI BBQ Workshop en pakket samen 119 euro.